Fietsenwinkel Live Chat

Chatbot

Elke stad of dorp heeft wel een fietsenwinkel. Het kan wel eens voorkomen dat je een nieuwe fiets wilt kopen of dat je je huidige fiets wilt laten repareren en dat je naar de fietsenwinkel gaat. Tegenwoordig willen fietsenwinkels steeds vaker dat je online of telefonisch eerst een afspraak inschiet als je je fiets wilt laten repareren zodat de doorlooptijd van de reparatie minder wordt. Als je een nieuwe fiets wilt kopen doe je eerst online research voordat je er een keer een proefritje op wilt maken. Fietsen zijn vaak dure aankopen waardoor je geen verkeerde keuze wilt maken. Doordat er nu dus ook veel meer fietsenwinkels een website hebben gaat dit gepaard met een goede klantenservice. Het is mogelijk om te kiezen voor klantenservice uitbesteden bij Chatkracht. In dit geval gaan we in op de Live Chat.

Live chat

Live Chat is een widget dat op elke pagina geplaatst kan worden. Een Live Chat is zoals de naam al zegt een chat met een echt persoon die de vragen van de klant zo goed mogelijk probeert te beantwoorden.

Waarom zou je dit uitbesteden als je dit ook zelf kan doen?

Doordat onze chat specialisten ervaring hebben met het op de juiste manier bedienen van klanten. Medewerkers in een fietsenwinkel hebben vaak veel verstand van fietsen maar niet altijd om de klant op empathische en commerciële wijze te bedienen. Ook is het goedkoper om onze chat specialisten de chat op te laten pakken aangezien je per chat kan betalen. Een eigen medewerker moet je per uur betalen, ook als het rustig is. Wij pakken ook altijd de chat binnen 30 seconden op zodat klanten nooit lang hoeven te wachten. Klanten willen vaak niet langer dan 2 minuten wachten als ze een vraag via de chat hebben gesteld. Dit komt door de hoge verwachtingen die een Live Chat heeft.