Een erg functionele horeca parasol

Wat een mooie en stevige horeca parasol hebben wij nu op het terras staan. Deze heb ik besteld op de website van Xterior. Hierop trof ik veel informatie aan die ik bij de concurrent niet kon vinden. Samen met mijn man run ik een lunchroom midden in de stad. Mijn man heb ik deze website ook eens laten zien en door het bekijken van de video die op de website staat, waren wij beide erover uit dat wij een bestelling gingen plaatsen. 

Wij zijn zeer tevreden over de keuze die wij hebben gemaakt. Niet omdat deze erg functioneel is maar ook een sfeervolle uitstraling geeft.

horeca parasol

Lekker lang blijven zitten

De horeca parasol werd al snel geleverd en netjes gemonteerd. Tevens hebben wij speciale terras- verwarmers besteld voor het terras. Hierdoor kunnen de klanten langer blijven zitten als het begint af te koelen. 

Kortom, wij hebben een toegevoegde waarde aan ons terras aangebracht. Dit is prettig voor de klant maar ook voor onze omzet. Want op een gezellig terras, zullen de mensen niet zo snel weg gaan. Neem maar eens een kijkje op de website en je zal snel zien wat ik bedoel.