Wilt u bedankjes geven? Klik hier!

momoriae-logo

Recent ben ik verhuisd. Hier hebben veel mensen mij geholpen met het verhuizen van mijn meubels. Aan ieder van deze mensen wil ik bedankjes sturen. Ze hebben me namelijk enorm goed geholpen. Dit heeft me overigens veel tijd en geld gescheeld. Deze mensen zijn dan ook speciaal voor mij. Door middel van bedankjes wil ik laten weten dat dit veel voor mij betekend.

Internetfoto-zonnebloem-kaartje

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die een bedankje hadden. Toch wilde ik een speciaal bedankje, omdat dit een speciale gelegenheid is. Bij Memoriae hadden ze precies wat ik wilde. Zij hebben daar namelijk innovatieve ideeën en weten als geen ander om de beste kwaliteit te leveren. Toch had ik nog wat vragen over de producten van het bedrijf. Daarom besloot ik om met een van de medewerkers van het bedrijf te spreken.

Contactfoto_hartjes_lolly_

Het gesprek tussen mij en het bedrijf verliep soepel en duidelijk. Het bedrijf wist overigens direct raad met mijn vraag, en hielp mij uitstekend. Ze leveren niet allen goede producten, maar ook nog eens een uitstekende service. Dit is kortom een geweldig bedrijf. Hier wilde ik absoluut mijn bedankje laten maken. De proefdruk is perfect gegaan, en heeft veel indruk bij mij gemaakt. Hierna heb ik besloten om er nog meer van dit ontwerp te laten maken, en dit opsturen naar mijn vrienden. Dit bedrijf verzorgt de mooiste herinneringen. Overigens raad ik ze zeker aan bij vrienden en familie.