Wil jij je leefstijl veranderen?

leefstijl veranderen

Je bent er helemaal klaar mee, je kijkt in de spiegel en ziet een dik vet iemand in de spiegel. Vet dat over je broek hangt, of dikke armen die mee fladderen als je in de wind loopt. Je wilt je denkwijze omzetten en er helemaal voor gaan. Je wilt je leefstijl veranderen Je bent al vaker begonnen omdat je dacht dat het heel makkelijk zou zijn allemaal, maar helaas niks is minder waar. Je bent al meerdere keren gefaald maar dit keer gaat het je lukken, je hebt je sportkleren al aan en je gaat er voor. Maar hoe begin je nu dat je zeker weet dat je nu niet opgeeft. Je leefstijl veranderen is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, je kan het op verschillende manieren doen, maar soms is je hoofd er net iets meer klaar voor dan je lichaam en je motivatie. Want zeg nou zelf wie ligt er niet liever op de bank met een zak chips zonder aan te komen? 

Iboya Training

Motivatie

Motivatie kan van allerlei kanten komen, denk bijvoorbeeld aan je vriendin of vriend die je support, familieleden of vrienden. Maar met alleen een mindset kom je er niet. Het is de bedoeling dat je ook actie wilt ondernemen. Nu raden veel mensen aan om een gezonde eetstijl en sporten te combineren, maar wist je dat als jij een uurtje gaat lopen je vaak ook al weer helemaal fris ervoor staat. 

Frisse lucht 

Doordat je elke dag een uur rondloopt in de frisse buitenlucht reset jouw lichaam als het ware en daardoor kan je er daarna weer goed tegenaan. Overig is het wel bewezen dat als je een combinatie doet van sportschool, rondje lopen per dag en een andere eetgewoonte dat het daadwerkelijk echt beter met je zou gaan. De manier waarop je leeft is gewoon enorm belangrijk. Hierdoor raak je minder snel depressief, of krijg je andere chronische klachten. Yoga in de buitenlucht is vaak ook al geweldig, zo krijg je het rustgevende van Yoga en de geweldige frisse wind door je haren. Probeer en ervaar de positieve veranderingen.