Welke sfeer voor jouw toilet?

Je toilet, misschien wel de kleinste ruimte in je woning en misschien ook nog wel een van de meest ondergewaardeerde plekjes in je huis. Het is een plek waar je opgeteld nog best wat tijd doorbrengt. Vaak doe je dit alleen en daarom is het voor veel mensen ook een rustpunt. Dat betekent dat je er maar beter een fijne ruimte van kunt maken, want dan zit je tenslotte toch net iets lekkerder. Toch? Met beton cire kleuren kun je je toilet al een mooie make over geven. Wil jij je muren niet helemaal betegelen, maar wil jij deze gewoon verven? Dan kun je ook kiezen voor een betonlook verf of uit een diversiteit van kalkverf kleuren.

Het persoonlijke toilet

Je kunt er voor kiezen om een persoonlijke ruimte te maken. Dit doe je door de muur mooi te verven in een kleur die bij de rest van je huis past en hier een aantal leuke voorwerpen of foto’s op te hangen. Zo heb je altijd wat te kijken terwijl je hier je tijd doorbrengt. Ook leuk is het om een krijtbordje op te hangen waar mensen iets voor je op kunnen schrijven. Dit is niet alleen leuk, maar ook ziet het er hartstikke goed uit bij jouw toilet. Al helemaal in combinatie met wat souvenirs van je vakanties of met een paar leuke foto’s van het gezin.

Het moderne toilet

Als je inspiratie op wil doen op pinterest, is er natuurlijk een enorme variatie, maar wat je het meest voorbij ziet komen zijn de volledig betegelde toilets toch wel een trend. Deze zijn makkelijk schoon te houden en zien er strak uit. Vaak worden er geurstokjes van een bekend merk in combinatie met een zeeppompje aan het interieur toegevoegd en dan heb je de luxe, maar ook rustige wellness sfeer te pakken. Wil je het helemaal afmaken? Dan maak je een nisje boven je toilet waar je deze geurstokjes in zet met misschien nog wel wat droogbloemen.