Op zoek naar asics hockeyschoenen voor dames?

asics hockeyschoenen dames

Brede voeten

asics hockeyschoenen damesIk ben afgelopen week begonnen bij met zoeken naar Asics hockeyschoenen dames. Ik ben namelijk net begonnen met hockeyen voor het eerst dus heb helemaal geen spullen. Ik heb zelf helemaal geen verstand van hockeyschoenen dus heb op internet wat gezocht en was er al snel uit dat dit het beste merk voor schoenen is. Ik heb namelijk ook redelijk brede voeten en het schijnt dat deze je dan erg goed zullen passen omdat het voetbed iets breder is. 

Eindoordeelasics hockeyschoenen dames

Ik heb de Asics hockeyschoenen voor dames inmiddels binnengekregen en ik moet zeggen dat ze boven verwachting zijn. Ik ben uiteindelijk gegaan voor de Gel-Hockey Typhoon 2 in een mooie turquoise met oranje kleur. De kleuren van de vereniging waar ik ga spelen zijn ongeveer dezelfde kleuren en ik vond dat mooi bij elkaar passen. Ik heb ze nog niet op het veld aangehad maar ze zitten me met passen erg perfect. Ze waren uiteindelijk ook nog afgeprijsd van 140 euro naar 126 euro, scheelde me toch weer geld. Ik had op internet gelezen dat het slim was om een maatje ruimer te bestellen omdat je natuurlijk nog dikke sokken aan hebt en vaak zitten scheenbeschermers ook nog om je voet heen. Ik zou zeker iedereen aanraden om hier ook te kijken voor de aankoop van je sportspullen. Ik vond de service namelijk erg goed en ben ook goed geslaagd. Bij elk product staat ook nog een uitgebreide omschrijving wat meteen duidelijk maakt om wat voor iets het gaat. Ook perfect voor beginners dus!