Ook een biertap huren voor op een verjaardag?

biertap huren

biertap hurenSurprise

Ik heb de laatste tijd veel onderzoek gedaan naar een biertap huren voor op de verjaardag van mijn vriend. Ik had namelijk het idee om vo or zijn 25e verjaardag een surprise party te geven. De meeste mensen zullen dan bier drinken en wat is er dan leuker dan het zelf kunnen tappen? Het is overigens niet eens heel veel duurder dan kratten kopen, maar het scheelt wel een hele hoop gedoe. Je hoeft namelijk niet naar de supermarkt om de lege kratten weer in te leveren. En dan heb ik het nog niet eens over alle flesjes weer bij elkaar krijgen en in de kratten stoppen, dat is nooit leuk werk, zeker niet de dag na een feestje. Gelukkig heb ik de perfecte optie gevonden!

Huren is goedkoop

Het huren van een biertap hoeft echt niet duur te zijn, dat bewijs Huurland maar webiertap hurener. Zaterdag komen ze hem brengen terwijl mijn vriend met een smoes uit het huis gelokt wordt door een goede vriend van hem. Ik ben best wel zenuwachtig omdat ik niet weet of hij het nu wel of niet door heeft. Ik hoop natuurlijk van niet. Wel weet ik zeker dat hij het erg leuk gaat vinden dat ik er eentje gehuurd heb, hij had het er namelijk laatst nog over dat hij graag voor in ons huis er eentje wou kopen. Dat vind ik wel iets te veel van het goede, maar dit is een goed begin. Als je ook op zoek bent is dit het perfect adres dus neem snel een kijkje op de website!