Jouw jongensdroom binnen handbereik

Je kent het gezegde; mannen blijven kinderen, alleen hun speelgoed wordt iets duurder. Dat geldt voor een heleboel dingen in het leven. Een auto, een flitsende motor of het nieuwste mobieltje; het zijn stuk voor stuk zaken waarvoor je als consument diep in de buidel zal moeten tasten om het aan te schaffen. Veel zaken die je leven prettig en avontuurlijk maken lijken dan ook niet weg gelegd voor de normale sterveling.

Wie een dergelijke instelling heeft zal aangenaam verrast worden als hij naar de HEMA gaat. Je komt er voor een heerlijke rookworst, maar al snel wordt je aandacht getrokken naar het schap waar het speelgoed staat uitgestald. Daar staat hij namelijk, gewoon in het schap, zo voor het grijpen en dat voor een echte HEMA prijs; een HEMA drone. Dat mooie apparaat, waarvan jij altijd dacht dat je er honderden euro’s voor zou moeten uittrekken staat daar voor minder dan twee tientjes te koop.

(G)een wonderkind
Een drone bij HEMA kopen lijkt een domme zet. Je zou denken dat je een waardeloos stuk plastic koopt wat niet eens van de grond af komt, maar niks blijkt minder waar. Als je de moeite neemt om de reviews te lezen op de website van HEMA kom je erachter dat een HEMA drone zo’n slechte aankoop nog niet is.

Wil je jezelf een leuk speeltje voor in je vrije tijd cadeau doen, of zoek je juist iets voor je oudere kinderen om ze achter hun spelcomputer weg te krijgen, dan is zo’n HEMA drone of HEMA quadcopter een geweldig idee. Je zal echter wel goed moeten kijken welke opties er allemaal op zo’n drone zitten.

Het goedkoopste model kost slechts 18 euro. Dit is echt het kassakoopje. Een drone van dat type kan vliegen en kleine stunts uithalen in de lucht. Je zal alleen wel merken dat er op een aantal opties is bezuinigd tijdens de productie. Zo is de accu van een mindere kwaliteit waardoor je heel kort kan vliegen met jouw HEMA quadcopter of drone.

Daarbij komt het feit dat dit toestel geen camera heeft. Als jij graag foto’s of filmpjes wil maken vanuit de lucht zal je iets meer moeten neerleggen. Geen nood; HEMA heeft ook een Drone mini. Dit is een handzaam apparaatje wat je voor 28 euro aanschaft. De Drone mini stop je zo in je rugzak, en hij heeft een ingebouwde camera waarmee jij spectaculaire beelden kan maken.

Razend populair speelgoed
Het zal je niet verbazen dat dit geweldige speelgoed niet altijd bij de HEMA in de schappen staat. Net als jij zijn veel geïnteresseerden uit op een koopje. Mede om die reden is een drone vaak uitverkocht. Aan reserveringen in de winkel wordt niet gedaan. Als jij geen zin hebt om op de dag van levering om 09:00 voor de deur van de winkel te staan, dan kan je uiteraard ook gewoon een bestelling in de webwinkel doen.

Samen met je andere boodschappen bestel je gewoon jouw HEMA drone. Dat is nog eens aangenaam boodschappen doen. En zodra de postbode weg is kan de pret beginnen. Een HEMA drone of HEMA quadcopter kopen was nog nooit zo gemakkelijk.