Hoe maak je schoon na een feest?

Iedereen kent het wel. Heb je gisteren een top feest gegeven. Veel mensen, goeie muziek en veel biertjes. Nu word je wakker met een enorme kater en loop je naar beneden. Uiteraard het hele huis een bende. Om het schoonmaken iets makkelijker te maken heeft Easy-Out een aantal tips voor je uitgewerkt. Niet uitstellen, maar beginnen met de schoonmaak, succes!

Voorbereidingen voor het feest

Eigenlijk begint het allemaal bij de voorbereiding.

 Zorg dat je op de avond zelf wat afvalbakjes neerzet, tafelkleed gebruikt of bijvoorbeeld een vuilnis ophangt. 

Vaak gooien mensen het dan automatisch in de vuilniszak. Ook is het handig om af en toe even een klein beetje opruimt tijdens het feest. Dit scheelt allemaal weer de dag erna!

Hoe en wat?

De juiste volgorde van de schoonmaak is eerst opruimen, dan schoonmaken. Verzamel daarom ook eerst alle lege biertjes, glazen, eten, lege schalen en gooi dit allemaal weg of ruim het ieder geval op. Nadat je dit gedaan hebt zal je zien dat het veel overzichtelijk is. Zet zoveel mogelijk in de vaatwasser of was het met de hand. Zorg ervoor dat je even de stoelen op tafel zet zodat je genoeg ruimte hebt om te stofzuigen. Hierna is het tijd om te dweilen. Maak alvast een sopje met water en een klein beetje zeep. Heb je nou niet de juiste schoonmaak materialen in huis? Geen probleem! De Easy-Cleaning is volledig samengesteld voor de schoonmaak, en de volgende dag nog in huis! 

Tochten

Je wilt natuurlijk die alcoholgeur je huis uit. Laat je huis daarom ook even tochten. Zet even de deuren en de ramen open, zodat de geur wat dragelijker wordt. 

Hulp

Vele handen maken licht werk. Vraag aan je vrienden of vriendinnen of ze een beetje willen helpen opruimen. Als je het met zijn allen doet, ben je zo klaar!