Ems training Arnhem neemt u bij 30PT

Logo-30PT

Bent u op zoek naar een ems training Arnhem? Dan kunt u het beste terecht bij 30PT. 30PT is namelijk een sportschool die gefocust is in het geven van sportlessen door middel van een personal trainer en een ems systeem. Een ems systeem is voor degene die het niet weten een systeem die uw spieren meer stimuleren tijdens het sporten. Op deze manier kunt u uw doel veel sneller halen in een kortere tijd. Dat komt omdat 30 minuten aan een ems training gelijk staat aan 3 uur in de sportschool. Zo kunt u als u een druk leven heeft toch nog een gezonde leefstijl krijgen.

Mijn ervaring met 30PT

Mijn ervaring met 30PT is zeer goed. Zo heb ik best weinig tijd in een week vanwege werk en mijn gezin. Zo heb ik eens iets gehoord over ems trainingen, die een goed resultaat haalde in een korte tijd. Ik had hier eigenlijk wel interesse in dus ben ik mezelf eerst even erin gaan verdiepen en heb daarna een sportschool bij mij in de buurt proberen te vinden die deze dienst verleende. Gelukkig zat 30PT bij mij in de buurt. Een sportschool die een professionele site heeft waarop ik veel informatie kon vinden. Via daar heb ik ook contact gelegd met het bedrijf en zo heb ik mezelf ingeschreven voor een paar lessen. Deze lessen gingen zeer goed en merkte ik al dat ik resultaat haalde uit een paar training. Zo sport ik nog steeds bij 30PT en is mijn einddoel al bijna in zicht.