Één keer per maand naar massagesalon Tilburg

Ik heb een zeer stressvolle baan, een baan waar je echt van ’s morgens vroeg tot laat in de avond druk mee bent. Daarom is het altijd lekker om één keer in de maand te ontspannen, daarom ga ik naar massagesalon Tilburg om een lekkere massage te krijgen. Het is eigenlijk begonnen toen ik voor mijn verjaardag een tegoedbon kreeg voor een behandeling in massagesalon Tilburg. Zelf zal ik hier nooit naartoe zijn gegaan, maar sinds ik die bon heb gekregen en een keer samen met een vriendin daarheen ben gegaan wil ik niet anders. Nu ben ik dus elke maand te vinden in deze salon, voor een ontspannende massage, en reken maar dat het ontspannen is, na een behandeling heb ik het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Nu is eerdaags een vriendin van mij jarig, en omdat ik weet dat zij momenteel in een zeer moeilijke periode zit, en best wel een beetje ontspanning kan gebruiken, heb ik ook voor haar een cadeaubon gegeven, en natuurlijk ga ik met haar mee om een beetje wegwijs te maken.  technology-1106438_960_720-300x180

Ook zij vindt het geweldig ontspannen

Tegenwoordig ga ik samen met mijn vriendin naar de salon, sinds ik haar een waardebon heb gegeven, is zij ook een heel ander mens geworden, lekker ontspannend. We hebben samen de afspraak gemaakt om minstens één keer in de week een ontspannende massage te nemen, en daarna gaan we meestal ergens lekker een hapje eten, een goed begin van een nieuwe maand. 5824425017_d208621488-300x200