Een kapstok steigerhout van FrakkZ

Voor de kinderkamers van mijn twee zonen was ik op zoek naar een originele kinderkapstok. Deze moest bij natuurlijk van steigerhout zijn. De kinderen hebben een stoere jongenskamer met alleen maar steigerhouten meubels, dus een kapstok steigerhout zou daar perfect bij passen.  Ik ging online op zoek een steigerhouten kapstok en  ik kwam vrijwel direct op de website van FrakkZ terecht, www.frakkz.nl. Ik zag dat daar een aantal steigerhouten kapstokken aanboden werden die goed bij de rest van het interieur van hun gave kinderkamer paste. Ik koos voor de jongens voor een steigerhouten kapstok met 4 jashaakjes.

 

De jashaakjes en de letters op de kapstok zijn gemaakt van blank staal wat zorgt voor een industrieel uiterlijk. Ik had ook nog keuze uit zwart gelakte jashaakjes maar ik vond de blank stalen beter bij de rest van de kamer passen.  Ik keek nog even verder rond op de site van FrakkZ en zag dat er ook nog een kapstok eiken en een kinderkapstok met naam werden aangeboden. Ook die vind ik erg leuk, misschien dat ik die ga kopen als een cadeau voor de verjaardag van mijn kinderen. Ik heb de kapstok steigerhout inmiddels in huis en ik kan alleen maar zeggen dat ik het een erg degelijk product vind. Netjes afgewerkt en zeker een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben, net als mijn twee kinderen, erg blij met de producten van FrakkZ. Ik ga hier zeker nog vaker wat bestellen.

De producten worden ook nog gratis verzonden dus dat is zeker mooi meegenomen. Ik zag dat het bedrijf ook maatwerk maakt, ik wil ook nog graag een mooie  kapstok in de gang beneden hangen. Ik heb hiervoor een nisje van 75 cm, daar kan perfect een kapstok op maat in geplaatst worden. Ik vind de producten van FrakkZ zeker een aanrader.