Design plafondlampen: een mooie toevoeging aan je interieur.

In het huis zijn er van die ruimtes die vergeten worden, zeker als het om verlichting gaat. Hoe lang duurde het om alle lampen in de gang, badkamer en woonkamer op te hangen? En dan bedoel ik natuurlijk niet de lichten die de vorige bewoners hebben achtergelaten. Of de lamp die je niet meer zo mooi vindt, maar die je uit je oude appartement hebt meegenomen.

Design plafondlamp ook in de gang

Een plafondlamp is perfect voor een gang en met een modern design beter past. Eigenlijk is dit vaak de meest praktische keuze voor een gang zowel op de bovenverdieping als op de begane grond.

In de meeste gangen boven zijn de muren en het plafond wit. De trappen zijn ook wit. Daarom is er een echte blikvanger nodig. Gelukkig is dit niet zo moeilijk te vinden binnen de categorie design plafondlampen.

Plafondlamp in de badkamer: ook daar design

Veel mensen willen ook een designlamp aan het plafond in de badkamer hebben . Veel kiezen ervoor om het kalm en neutraal te houden, zodat het jarenlang in de mode blijft. Een design plafondlamp past hier natuurlijk goed bij, want design is tijdloos en geeft een ruimte net dat beetje extra.

Ook in de woonkamer staat een design plafondlamp erg leuk. Tijdens je zoektocht is het een leuk idee om een design plafondlamp in de woonkamer op te hangen. Misschien is het dan ook gaaf om daar een design plafondlamp op te hangen. Je kunt bijvoorbeeld indruk maken met een opvallende plafondlamp met een zwarte buitenkant en een gouden binnenkant. Dit is een specifieke plafondlamp dat een plekje moest vinden in het interieur. En waarom niet in de woonkamer? Zo heb je niet alleen genoeg licht, maar heb je ook een mooie nieuwe lamp om te bewonderen.