Alleen mensen met verstand

Door het goed jaar van Peuterey lijkt het erop dat de aandelen prijs hoger wordt. Er zijn meer mensen die de stijging in omzet en vooral de stijging in winst wel zien zitten. Zij vinden namelijk dat er meer mensen zijn die graag met ons aan de slag willen gaan. We hopen op die manier niet dat er mensen komen die het niet kunnen begrijpen waarom Peuterey nou zo is gestegen op de aandelenbeurs. Het is belangrijk om je onderzoek te doen voordat je zelf gaat investeren in een bedrijf. Het bedrijf waar nu in geïnvesteerd wordt ka dus later ook weer dalen in waarde.

De reden voor de stijging

De stijging in prijs van de aandelen van Peuterey is op zich niet merkwaardig. Het merk was bezig aan een sterke opmars en heeft op die manier een nieuw product op de markt gebracht. Het nieuwe product was niet speciaal, althans zo leek het op het eerste gezicht. Peuterey vertelde niet dat het product maar een gelimiteerde opgave had. Doordat mensen dit niet wisten was er geen haast bij het kopen van het nieuwe product totdat deze werd uitverkocht. Sindsdien neemt geen enkele klant van Peutrerey nog het risico niet op tijd een product aan te schaffen.

De stijging blijft maar doorgaan

Door deze tactiek is Peuterey alleen maar meer gaan verkopen. Het is nu zelfs zo dat de producten die normaal gesproken zouden blijven liggen nu ook steeds populairder zijn geworden. Wij vinden het mooi om te zien dat Peuterey zich bezighoudt met het versterken van de verkoopstrategie. Door deze nieuwe methode van verkopen blijven de aandelen alleen maar stijgen. De toekomst ziet er dus glorieus uit voor dit merk. Wij verwachten ook dat de klanten zullen blijven kopen en dat de stijging dus nog jaren lang blijft doorgaan.